VIDEO: Jak se dabuje Wolverine?

Logan vstoupil do kin teprve před pár dny a už stihl uchvátit diváky i kritiky. Zajímalo by vás, jak u takového snímky vlastně probíhají postsynchrony? Hugh Jackman to na svém twitterovém účtu prozradil.

Osmačtyřicetiletý australský herec, který se v Loganovi ve své dnes už legendární roli Wolverina objevil naposledy, sdílel na svém Twitteru video, které jasně ukazuje, že nejen samotné natáčení je extrémně náročné. Neméně je obtížné i dodatečné ozvučování filmu, a to především bojových scén, zahrnuje totiž spoustu dupání, funění, běhání a vrčení.

Logan se odehrává v blízké budoucnosti (konkrétně v roce 2029), kdy Wolverine spolu s Profesorem X a Calibanem žijí izolovaně od okolního světa. Jsou přesvědčeni, že jsou posledními přeživšími mutanty. Jejich osaměle poklidný život naruší příchod malé holčičky Laury. Ta však není obyčejné dítě. Je obětí projektu X-23, který se snažil vyvinout novou generaci mutantů. Mezitím ale vědci pokročili a představili vylepšený X-24. Děti jako Laura jsou teď zbytečné a je nutné se jich zbavit.

V dalších rolích se objevili Patrick Stewart, Boyd Holbrook a Dafne Keen jako Laura.

Na to, jak fyzicky náročné může být studiové natáčení, se podívejte níže.