Trailer #2: Vetřelec: Covenant (2017) – Nový slizoun na scéně

Patřím k těm, kteří si Promethea docela hodně užili. O tom víc jsem zvědav, s čím přijde Ridley Scott tentokrát. Vetřelec: Covenant se představuje famózním trailerem, a to v době, kdy jsme ještě pořádně nevstřebali čtyřminutový prolog.

Ridley Scott se vrací do vesmíru, který stvořil ve své kultovní sérii Vetřelec. Vetřelec: Covenant je novou kapitolou, ve které posádka vesmírné lodi Covenant směřuje na vzdálenou planetu na druhé straně galaxie, která se zdá být neobjeveným rájem. Ve skutečnosti ale skrývá nebezpečí, které si nikdo z členů posádky nedokázal představit.

Druhý trailer k Vetřelec: Covenant dostane do extáze všechny fanoušky žánru, a Vetřelce zvlášť. Nejen úžasnou prací kameramana a krásnými lokacemi, ale i tísnivou atmosférou a neutuchající akcí. To nemluvím o tom, kolik prostoru zde dostává nová podoba mimozemského predátora s kyselinou v žilách.

Vetřelec: Covenant má premiéru 18. května 2017. V režii Ridleyho Scotta se představí Michael Fassbender, Katherine Waterston, Danny McBride, Guy Pearce, James Franco a další.

Váš komentář potěší autora článku.