Trailer #2: Pobřežní hlídka (2017) – Prosluněné pláže s The Rockem

Venku už pomalu, ale jistě převládají prosluněné dny a nyní na nás letní pohoda dýchne i z filmové ukázky Pobřežní hlídky. Remake populárního seriálu láká na akci, známé tváře i humor.

Ukázka naznačuje základní příběhovou kostru, která se týká střetu dvou kohoutů – oddaného záchranáře Mitche Buchannona a sebevědomého zelenáče (Zac Efron). Ti musí své spory a rozdílné pohledy na pracovní morálku potlačit, aby zabránili kriminálním živlům, které ohrožují jejich pláž.

Trailer kromě představení hlavních hrdinů nabízí ještě několik povedených vtípků a dává vědět, že snímek bude především dynamickou a odlehčenou jízdou. Sluníčko, bikiny, smích, výbuchy…. prostě klasická letní podívaná.

V původní Pobřežní hlídce z roku 1989 účinkovali David Hasselhoff, Parker Stevenson, Shawn Weatherly, Billy Warlock, Erika Eleniak, Peter Phelps, Brandon Call a Holly Gagnier. Původně nebyl seriál úspěšný a dočkal se jen jedné řady. Ovšem tvůrci projektu věřili a po úpravách mu dali druhou šanci v roce 1991. A jejich risk se vyplatil. Ze seriálu se stal hit, který bavil diváky celých deset let a z účinkujících udělal hvězdy.

Televizní hit převedl na stříbrná plátna režisér Seth Gordon, který pobavil Šéfy na zabití. Ve filmu se kromě Johnsona a Efrona objeví Alexandra Dadario (San Andreas), Kelly Rohrbach (Broad city), Jon Bass (Loving), Ilfenesh Hadera (Oldboy) a Priyanka Chopra (Quantico).

Premiéru si u nás Pobřežní hlídka odbude 15.6.2017.