X-Men: Supernova: Kdo natočí další mutanty?

X-menovský filmový vesmír se pomalu blíží ke konci jedné éry. S Loganem přichází poslední Jackmanův Wolverine, ale studio Fox našlo další oporu v Deadpoolovi Ryana Reynoldse. Kdo se však chopí další týmovky X-Men, když se s Bryanem Singerem už nepočítá?

Simon Kinberg zatím napsal X-Men: Poslední vzdor, X-Men: Budoucí minulost a X-Men: Apokalypsa. Mimo to se podílí i na světě Star Wars, nebo na Sherlocku Holmesovi. Nový snímek z X-Men univerza, zatím známý pod jménem X-Men: Supernova, by se měl začít natáčet již brzy. A šíří se zvěsti, zda si při tomto počinu Kinberg neodbude svůj režijní debut.

Několik zdrojů uvádí, že poté, co Kinberg dokončil scénář, mluví se o něm i jako o potenciálním režisérovi. Nicméně Fox se stále ještě musí rozhodnout, jestli vůbec napsaný scénář pro film využije. Ovšem pokud by měl Kinberg film režírovat, dá se předpokládat, že tomu tak bude podle jeho vlastního textu. Proslýchá se, že děj se soustředí na Jean Grey a příběh Dark Phoenix, o kterém se mluvilo už dřív.

Ačkoliv nyní se zdá, že by Kinberg mohl režírovat podle svého scénáře, u takovýchto blockbusterů se situace mění ze dne na den, takže není vůbec nic jisté. Vzhledem k tomu, že Singer se nevrátí, by ovšem Kinberg byl logickou volbou. Na druhou stranu proti němu mluví, v případě takto velkého filmu, fakt, že nic předtím nerežíroval.

Natáčení by údajně mělo začít již v létě. Uvidíme, kdo se na něm nakonec bude podílet.

Váš komentář potěší autora článku.