Trailer #1: Uteč (2017) – Idylické seznámení s rodinkou drahé polovičky?

Jak také může probíhat na první pohled zdánlivě nevinné seznámení partnera s rodiči? Chystaný hororový snímek studia Universal Pictures Uteč nabídne poměrně znepokojivou odpověď.

Rose a Chris jsou mladý krásný bezhlavě zamilovaný pár. Jednou z dobrých věcí na dnešní době je i to, že fakt, že jde o rasově smíšený pár, není pro okolí nijak primární charakteristikou, berou je zkrátka za výborně fungující duo. Stejný přístup zaujímají od prvních chvil i rodiče Rose, která se se svým přítelem konečně přijela mamince Missy a tatínkovi Deanovi pochlubit. Ti jsou, zdá se, nadšení a milí, jak jen to jde. Jediné, co by jim snad trochu vadilo, je Chrisovo občasné kouření. Missy, povoláním psycholožka, tak Chrisovi nabídne, že by mu od jeho zlozvyku mohla s využitím hypnózy pomoci. Bylo by to úplně idylické, kdyby se všichni lidé černé pleti, se kterými přijde pár během návštěvy do styku (zaměstnanci, hosté,..) nechovali tak nějak podivně…

Režie i scénáře se ujal Jordan Peele, pro nějž to bude z pohledu režijního debut. Co se scénáristické tvorby týče, podílel se na snímku Keanu – Kočičí gangsterka (2016). Jako ústřední pár se představí Allison Williams a Daniel Kaluuya, v rolích rodičů uvidíme Catherine Keener a Bradleyho Whitforda.

Česká premiéra je plánována na 27.4.2017.

Váš komentář potěší autora článku.