Trailer #1: DIANE (2017) – Následky všepohlcující obsese

Tvůrce řady indie filmů Michael Mongillo si pro hororové fajnšmekry přichystal snímek s názvem DIANE, který vypadá velmi zajímavě. Minimálně na papíře a v upoutávce, kterou vám přinášíme níže. Trailer oplývá značnou a pořádnou dávkou nadpřirozena a evokuje zajímavý zážitek.

Hlavním hrdinou Diane bude válečný veterán z Afghánistánu; Steve (Jason Alan Smith), který je pronásledován ženou, krásnou zpěvačkou, jejíž mrtvé tělo najde na svém dvorku… Muž, který se vyrovnává s ranami války a není na tom psychicky úplně nejlépe, si před tím, než nález ohlásí, pořídí si na mobil fotografii zesnulé. Postupně začne být fotkou posedlý. Stane se podezřelým z její vraždy a dostane se do křížku nejen s policií, ale i s vdovcem a vlastními sousedy. Jako by toho nebylo málo, své v tom sehraje i duch zemřelé… Diane v sobě už od pohledu bude snoubit poutavé a děsivé nadpřirozeno s noirovým nádechem.

Tento nezávislý hororový snímek bude uveden v průběhu tohoto roku. Zatím se hovoří o promítání na filmových festivalech. Pokud vás projekt zaujal, rozhodně se nezapomeňte podívat na jeho facebookovou stránku, kde tvůrci sdílí nové informace a obsah.