Sam Raimi se ztratí v bermudském trojúhelníku

Sam Raimi, známý díky svým hororovým počinům a filmovému zpracování Spider-Mana, dostane příležitost ukázat, jak si poradí s mystériózní tématikou. Dostal totiž na starost projekt, který se zabývá jedním dobře známým místem plným záhad.

Oním místem je samozřejmě Bermudský trojúhelník. Sam Raimi podepsal smlouvu se Skydance Productions, ale nebude jediným, kdo bude vyprávět zvěsti o mystickém místě, kde je velice lehké se navždy ztratit.

Dílo vzniká od roku 2013 a původně se měl jeho hlavní hvězdou stát Johnny Depp, ale z plánované spolupráce nakonec sešlo.

Kromě Raimiho projektu se dočká mystické místo ještě dalších dvou zpracování, a to sice od studia Universal a Warner Bros. Každý snímek má pochopitelně vlastní tvůrčí tým a vzniká různě dlouho.

Projekt pod taktovkou Warner Bros. vzniká již od roku 2013. O scénář se postaral Daniel Kunka (12 kol) a o produkci se starají Charles Roven a Richard Suckle. Detaily zatím rovněž nejsou známy.

Třetí verze, od studia Universal, byla napsaná Juliet Snowden a Stilesem Whitem, kteří přepracovali dřívější verze od Alfreda Gougha a Milese Millara.

Chvíli si ještě počkáme, abychom mohli porovnat všechny tři verze a rozhodnout se, která se povedla nejvíce.

Váš komentář potěší autora článku.