Pierce Brosnan v Deadpoolovi 2?

Ryan Reynolds nedávno sdílel fotku, na níž se kromě něj objevil i Hugh Jackman a Pierce Brosnan. Strhla se lavina. Lidé na síti nadšeně diskutovali o obsazeního bývalého agenta 007 do role Cablea v pokračování Deadpoola. A ukázalo se, že by to nemusela být pouhá fanouškovská fantazie.

V poslední epizodě Meet The Movie Press se reportér Forbesu Simon Thompson svěřil s informacemi, které získal během rozhovoru s Davidem Leitchem, režisérem pokračování jednoho z nejúspěšnějších snímků loňského roku.

„Pogratuloval jsem mu k obsazení Pierce Brosnana, a on odpověděl: Neobsadili jsme ho… Zatím.“ Kdy kladl důraz právě na klíčové slůvko zatím. Zároveň poznamenal, že o datu zveřejnění všech herců a postav rozhodne Reynolds jako producent filmu.

Další host pořadu Jeff Schneider, novinář ze serveru The Tracking Board, jeho tvrzení potvrdil. „Neměl bych nic říkat, ale jo, slyšel jsem, že to bude s ním (Brosnanem).“

Zdá se, že se Reynolds se svým týmem snaží Brosnana opravdu k roli Cablea přemluvit. To, jak vše nakonec dopadne, ukáže teprve čas. Už teď je ale jasné, že by to byla pro obě strany výhodná dohoda.