Kdo natočí Shazama s The Rockem?

U Warnerů sice není jistého vůbec nic, přesto magazín The Wrap přišel na to, kdo zrežíruje komiksového Shazama, ve kterém se objeví Dwayne Johnson jako antihrdina Black Adam.

Podle Wrapu má blízko k projektu režisér David F. Sandberg. Ten vloni prorazil lehce nadprůměrným hororem Zhasni a zemřeš, který natočil podle vlastního kraťasu z roku 2013. Švédský tvůrce má v plánu i spin-off Annabelle 2 (ďábelská panenka z Wanova hororu V zajetí démonů).

Kromě Sandberga se v posledních měsících hovořilo o Bradu Peytonovi, se kterým Dwayne Johnson pracoval na Cestě na tajuplný ostrov nebo katastrofickém San Andreas. Se Shazamem byl koneckonců spojován i samotný James Wan, který nakonec dal přednost Aquamanovi.

Shazam nebude jediným filmem z dílny DC, ve kterém se objeví Black Adam. Dwayna Johnsona totiž podle všeho uvidíme i ve vlastním snímku, počít s ním rovněž můžeme v dalších týmovkách a pokračováních.

V komiksech je Shazam kouzelné slovíčko, pomocí kterého se obyčejný chlapec mění v dospělého superhrdinu oplývajícího nadpozemskou silou a dalšími klasickými schopnostmi.

Váš komentář potěší autora článku.