Mizerové 3 se opět opozdí

Kriminální komedie o dvou černošských policistech se ne a ne dočkat premiéry. Mizerové 3 by konečně mohli dorazit ani ne za dva roky.

Nekonečný příběh. Tak by se dala nazvat strastiplná pouť třetích Mizerů na plátna kin. Vám všímavějším, kteří máte velmi dobrou paměť, už z toho musí jít hlava kolem. Proč? Před pár lety se totiž studio Sony vytasilo s datem 17. února 2017 – ano, v tento den měl tandem Mark Lowery (Will Smith) a Marcus Burnett (Martin Lawrence) opět bavit diváky svým humorem a slušnou akcí. Nicméně došlo k posunu premiéry o pár měsíců, konkrétně na 2. června téhož roku.

Netrvalo to však dlouho a hlavouni ze Sony snímek režiséra Joea Carnahana (A-tým), jenž na režisérské sesli nahradí Michaela Baye, opět přesunuli na jiné datum – 12. ledna 2018. Stále se v tu dobu počítalo s návratem hlavních hereckých hvězd a dokonce i se čtvrtým dílem, jehož nástup do kin závisel na uvedení trojky. Jenže… asi tušíte, co chci napsat.

Webový server Exhibitor Relations zabývající se filmovými novinkami nebo prognózami víkendových tržeb přes svůj twitterový účet zveřejnil zajimavou zprávu, která odhalila, že studio chystá v kalendáři pro svůj očekávaný film opět jiné místo. Ba co víc, možná také dojde ke zrušení plánovaného čtvrtého dílu. Ten se totiž dostal do tzv. fáze „bude rozhodnuto“, což je pro připravovaný snímek vždycky krok zpět.

Vraťme se ale ke trojce, se kterou se stále počítá na 100 procent. S návratem Smithe a Lawrence se počítá až 9. listopadu 2018, což je značný odstup. Nicméně jsme zvědaví, zda je to definitivní nebo nás čeká další nemilé překvapení.