Black Panther, Hulk, Thanos. Marvel představuje vymazlené koncepty

Marvel chystá v následujících měsících několik filmových pecek a aby fanoušky správně nabudil, zveřejnil několik uměleckých konceptů, které nepostrádají hlavní protagonisty i vizuální kvalitu.

První z konceptů zachycuje krále Wakandy, Black Panthera. Přestože náš africký hrdina uchvátí v kinech až za rok (přesněji 16.2. 2018), tvůrci poodhalili již několik nákresů. Můžeme se pokochat krásami Wakandy i samotným hrdinou.

Kromě Black Panthera jsme se dočkali i nových obrázků zachycujících boj božského Thora a nezlomného Hulka. Thor Ragnarok dorazí do kin 3.11.2017 a zaměří se především na souboj dvou zmíněných týmových kolegů. Ti se totiž utkají v gladiátorské aréně, kam Thora přiláká snaha ochránit milovaný Asgard. Koncepty ukazují jednak intenzivní boj mezi oběma siláky a dočkáme se i Lokiho. Ten na jednom obrázku společně se svým bratrem čelí bohyni smrti jménem Hela.

To není stále vše. Některá tajemství poodhalila i očekávaná týmovka Avengers: Infinity War. Ve vrcholu fáze 3 se vrátí Thanos, který zavaří jak Avengers, tak Strážcům Galaxie. Ti se proti němu budou muset spojit, aby odvrátili katastrofu. Na návrzích můžeme vidět samotného Thanose a své si řekne opět Thor, kterému tentokráte dělá společnost mluvící mýval Rocket.

Váš komentář potěší autora článku.