Trailer #2: Strážci vesmíru (2017): Vše, čím chtěla být Fantastická čtyřka?

Už za čtvrt roku dorazí do kin restart Strážců vesmíru, vysokorozpočtová adaptace populárního seriálu z 90. let, ve kterém pětice středoškoláků zachraňovala svět v barvených kostýmech. Druhý trailer odhaluje Zordona, kterému propůjčil svou tvář Bryan Cranston, a slibuje velkou porci zábavy. Té, která se před dvěma lety nedostavila u Fantastické čtyřky.

Pět středoškoláků. Běžní teenageři s obvyklými zájmy i potížemi. Jenže to všechno se změní, když zjistí, že jejich město, ve kterém dosud všichni obyvatelé poklidně žili jeden vedle druhého, a celý okolní svět stojí před mimozemskou hrozbou. Pětice záhy objeví, že oni jsou ti vyvolení a jediní, kteří můžou ohrožení čelit a planetu zachránit. To ale nemají šanci zvládnout, pokud se nespřátelí, nepřekonají své osobní problémy a nestane se z nich skutečný tým. Ideálně dřív, než bude pozdě.

Power Rangers: Strážci vesmíru má premiéru 6. dubna 2017. Film natočil Dean Israelite, v hlavních rolích se představí Bryan Cranston, Elizabeth Banks, Naomi Scott, David Denman, Becky G, RJ Cyler, Anjali Jay, Dacre Montgomery a další.