Doctor Strange v novém Thorovi

Jeden je bývalý světoznámý neurochirurg, druhý korunním princem bájného Asgardu. Tentokrát se marvelovští Doctor Strange a Thor pokusí zachránit svět společně. A aby superhrdinů nebylo málo, v novém Thorovi se objeví i Hulk.

Ačkoli to nemusí být s ohledem na finální scény svého vlastního snímku úplným překvapením, Benedict Cumberbatch jako Doctor Strange si zahraje v Thor: Ragnarok. Tuto informaci v náhledu, co můžeme v letošním roce od Disneyho očekávat, zdůraznil oficiální fanclub D23:

„V listopadu Thor: Ragnarok spojí dohromady Doctora Strange, Thora a Hulka, aby čelili novým i starým intergalaktickým nepřátelům.“

Hulk s Doctorem Strangem se společně objevili už v komiksové knize ze sedmdesátých let. Kromě Cumberbatche se ve svých dnes už tradičních rolích představí Chris Hemsworth jako bůh hromu, Mark Ruffalo jako Hulk a Anthony Hopkins jako Odin. Jako nová záporná postava Hella se v nové marvelovce objeví Cate Blanchett.

Jak velkou roli si Cumberbatch ve snímku Taika Waititiho střihne, ukáže až čas. Thor: Ragnarok vstoupí do kin 3. listopadu letošního roku.