Čtvrtí Postradatelní budou jiní, slibuje Sylvester Stallone

Sly prozradil, jak to vypadá s posledním dílem akční série The Expendables a láká fanoušky na netradiční zážitek.

S Postradatelnými to jeden čas šlo z kopce. Spíš by se hodilo říct strmým pádem z útesu, ale snad se blýská na lepší časy. Nabušená série s kultovními hrdiny akčního žánru zažila vrchol s druhým dílem, ale po komerčním a distribučním (únik pirátské verze na internet) fiasku trojky se zdálo, že se s partou kolem Barneyho Rosse už jen tak neuvidíme.

Následně se objevily zvěsti, že trojku zaplatí nějaká z bohatých čínských společností, ale poslední informace se shodují, že filmová práva na čtvrtý a poslední díl série drží německá distribuční firma Splendid. Duchovní otec série Sylvester Stallone prý na filmu usilovně pracuje a vypadá to, že The Expendables 4 vstoupí do kin na konci léta 2018. A dokonce půjde o návrat k eRkové přístupnosti!

Stallone se k plánovanému akčnímu dobrodružství vyjádřil následovně: „ Všichni se budeme snažit za všech sil, aby byli fanoušci spokojeni. Máme spoustu skvělých a nových nápadů a myslím si, že si publikum žádá něco jiného, tak jim to dopřejeme.

Představitel šéfa Postradatelné partičky údajně prohlásil i to, že se hrdinové filmu podívají do nějakého „netradičního“ prostředí, něco ve stylu „rybka mimo své akvárium“. No, těžko říct, co si pod tím máme představit. Cestování v čase? Střílečky ve vesmíru? Mimozemská invaze? Sem s tím!

Dodejme, že kromě Slye by se měli vrátit i staří známí jako Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Terry Crews, Randy Couture nebo Arnold Schwarzenegger. O návratu takového Antonia Banderase či Harrisona Forda se zatím mlží a mlčí.