Black Adam: Dwayne Johnson proti Supermanovi?

Z tábora DC Comics přicházejí velké novinky. Dwayne Johnson, známý také jako The Rock, si měl zahrát zloducha Black Adama v dlouho plánovaném snímku Shazam. Teď však server Deadline přišel se zprávou, že Black Adam dostane svůj vlastní film.

Dwayne Johnson v minulosti nikdy neskrýval nadšení pro roli zloducha v černozlatém kostýmu, takže jeho schůzka s prezidentem DC Entertainment Geoffem Johnsem, kde měli prodiskutovat roli Black Adama, nebyla žádným tajemstvím. A ukázalo se, že The Rock bude mít v DC Extended Universe mnohem větší prostor, než se očekávalo.

Potkají se Black Adam a Superman v jednom filmu? Dwayne Johnson a Henry Cavill jsou pro.

Johnson je jedním z nejpopulárnějších herců současnosti a v letošním roce vstoupí i dva taháky, kde se objeví v hlavních rolích – filmová adaptace Pobřežní hlídky a osmý díl Rychle a zběsile. Takže není divu, že se mu studia Warner Bros a DC Entertainment chtějí dát co největší prostor.

Režisér zatím stanoven nebyl, ale na scénáři údajně pracuje Henry Gayden, scenárista Earth to Echo. Dá se očekávat, že Black Adam nyní převezme datum oficiální premiéry Shazam (tedy rok 2019). Na více informací si ale budeme muset ještě počkat.