VIDEO: Antihrdinové pod palbou – Upřímného traileru se dočkal i Sebevražedný oddíl

Jedněmi milovaný, druhými nenáviděný Sebevražedný oddíl zanedlouho vychází na DVD a Blu-ray. Spolu s tím se DC antihrdinové dočkali veřejností tolik žádaného vlastního upřímného traileru, který si rozhodně nebere servítky.

Ne zrovna lichotivé video zveřejnili Screen Junkies včera na svém YouTube kanálu, což může po přehršli kritiky působit trochu jako sypání soli do rány. Nicméně upřímný trailer poukazuje i na to, že scénárista/režisér David Ayer měl na napsání pouhých šest týdnů. Mezitím se staral o studiové záležitosti, přetáčení některých scén, editování a to vše s vědomím, že musí dodržet datum premiéry.

No ale jak jsme u Screen Junkies zvyklí, nezklamali a i v tomhle šestiminutovém videu se soustředili převážně na očividné nedokonalosti filmu. Jedním z terčů vtípků byl Killer Croc, kterého vypravěč popisuje jako „napůl krokodýla, napůl rasový stereotyp“. Své schytala m.j. i Cara Delevigne a její herectví a spousta dalších.

Tvůrci nezapomněli ani na pár pochval. Ty byly adresované převážně Willu Smithovi, Margot Robbie a Jai Courtney za jejich výkony.

Jeden z důvodů kasovního úspěchu Sebevražedného oddílu byl slibovaný Joker Jareda Leto. Ten se ovšem na plátně moc neohřál, navíc jeho výkon vypravěč ve videu přirovnal ke kombinaci Jamese Franca ve Spring Breakers (2012), Ace Ventury a kočky.

Ačkoli nic není potvrzeno, šíří se zvěsti, že Warner Bros uvažují o druhém dílu antihrdinské podívané. No, nechme se překvapit. Zatím se můžete pobavit u videa níže.