Vetřelec, Wonder Woman, Liga spravedlnosti. Očekávané bijáky na nových fotkách

Vypadá to, že Ježíšek na sebe vzal podobu filmových studií a pár dní před Vánoci nám přináší několik prvních dárků. Naděluje nové záběry z tolik očekávaných filmů příštího roku – Wonder Woman, Liga spravedlnosti a Vetřelec: Covenant.

Vetřelec: Covenant

Nepřátelské bytosti z jiných planet opanují kina z trojice zmiňovaných nejdříve. Poté, co se film uvedl jednoduchým, leč velmi působivým plakátem a několika fotografiemi, odtajňuje studio 20th Century Fox nový záběr. V její roli na něm můžeme vidět Katherine Waterston, která si rozhodně nenechá od nikoho nic líbit. V druhém díle plánované trilogie prequelů série Vetřelec se kromě zmiňované objeví i například Michael Fassbender, kterého známe už z první kapitoly, Prometheus.

Do našich kin má film namířeno 18.5.2017.

Wonder Woman

Amazonská princezna zavítá sólo na stříbrná plátna nedlouho poté. Diana Prince, známá mnohem lépe jako Wonder Woman, nalákala na svou sólovku již několika teasery a trailery, sérií plakátů či ústředním hudebním motivem. Teď se ukazuje na nové fotce a jako správná bojovnice má namířeno do války…

Českou premiéru si film odbude 1.6.2017.

Liga spravedlnosti

Sotva se stačíme vzpamatovat z jejího vlastního spin-offu a už se k nám do kin bude Wonder Woman dobývat zase. A už nyní se můžeme kochat pohledem na ni ve společnosti dvou kolegů z Ligy – Batmana a Flashe na nově zveřejněné fotce. Představitel Flashe, Ezra Miller, také vysvětluje dynamiku skupiny: „Flash je jako Ringo Starr, všechny štve, ale s nikým nemá nějaké veliké rozepře. Strejda Fish Curry (Aquaman) je dost nabručený. Táta (Batman) někdy taky. Wonder Woman je velice starostlivá, takže i když ji Flash štve, vždycky s ním soucítí.“ Krom již zmíněného tria uvidíme v Lize spravedlnosti samozřejmě Supermana, Aquamana a Cyborga.

Česká premiéra je plánována na 16.11.2017.