Trailer #1: Rychle a zběsile 8 (2017) – Tři minuty neutuchající akce

Milovníci vůně škvařících se pneumatik a benzínu si brzy přijdou na své. Oblíbená a obsáhlá filmová série Rychle a zběsile se vrací s dalším příspěvkem.

Tříminutový trailer na již osmou část FF byl prvně uveden v Sao Paulu. Tam se promítání zároveň neslo ruku v ruce se vzpomínkou na zesnulého Paula Walkera. Nedávno totiž uběhl třetí rok od jeho osudně tragické nehody.

Podle představitele jedné z nejzásadnějších postav: Vina Diesela, má být tento film hodně temný a pro jeho postavu konkrétně má jít o nejtěžší období… Ve snímku se znovu objeví Kurt Russel v roli vládního zástupce, Charlize Theron jako záporačka, či Michelle Rodriguez, která si zopakuje roli Letty. Vrátí se i Jason Statham, Dwayne Johnson, Tyreese Gybson a řada dalších.

V Rychle a zběsile 8 (The Fate of the Furious) tak podle všeho čekají naše hrdiny, zapálené do rychlých aut a života na hraně zákona i bytí krušné chvíle. Podle všeho má navíc osmička položit základ pro další díly. Má dokonce jít o první část chystané trilogie. Což znamená, že si oblíbenou filmovou ságu ještě nějaký ten rok užijeme do sytosti. Snímek, natočený pod režijní taktovkou F. Garyho Graye (Ctihodný občan) bude uveden v kinech 13. dubna 2017.

Těšíte se na Rychle a zběsile 8? Pochlubte se nám se svými dojmy z traileru v diskuzi nebo komentářích níže…