Trailer #2: Padesát odstínů temnoty (2017) – Erotické drama pokračuje

Milované a zároveň nenáviděné filmové zpracování knih E. L. James se dočká druhého dílu. Tentokrát erotická pohádka o tuctové dívce a zvrhlém miliardáři nese název Padesát odstínů temnoty.

Aby tvůrci dosáhli stejně vysoké návštěvnosti a tržeb, rozjel se marketingový kolotoč už nyní, ačkoli film vstoupí do kin až na začátku příštího roku. Kromě v pořadí již druhého traileru tak vydali i nový plakát.

Padesát odstínů šedi skončilo v momentě, kdy Anastasia Steele (Dakota Johnson) Christiana Greye (Jamie Dornan) opouští. Bylo tak jasné, že na pokračování nebudeme čekat příliš dlouho. Miliardář Grey je raněný a je ochotný udělat téměř cokoliv, aby Anastasii získal zpět. Dokonce přistoupit i na nové uspořádání jejich vztahu. Začít znovu a budovat vzájemnou důvěru však nebude jednoduché. Zvláště pak, když by postavy z Christianovy minulosti mohly zničit jejich společnou budoucnost.

Nemůže však chybět ani to, co sérii knih i filmů po celém světě proslavilo – erotika a sex. V této upoutávce reprezentovaná hlavně scénou se sundáním kalhotek a osaháváním ve výtahu.

V porovnání s prvním dílem došlo k několika personálním změnám. Tou nejvýznamnější je výměna režiséra, Sam Taylor – Johnson totiž nahradil James Foley, známý hlavně jako jeden z režisérů House of Cards.

Snímek se objeví v kinech 10. února 2017 a zatím můžeme pouze odhadovat, zda bude lepší než ten předchozí.