Trailer #2: John Wick 2 (2017) – Elegantní hitman v hledáčku mafie

John Wick trošičku připomíná profesionální sportovce, kteří všechny neustále přesvědčují, že už se svou kariérou ale vážně končí. Jenže díky bohu pro nás, to tak není. Začátkem příštího roku, s novým psem po boku, vtrhne podruhé do kin John Wick, a soudě podle nového traileru se rozhodně máme nač těšit.

I když se tento známý nájemný zabiják dušuje, že už není tím chlápkem, co býval, je opět okolnostmi donucen sáhnout po svém olověném arzenálu. Wick se v chystaném sequelu vydává do Itálie, ale netuší, že na jeho hlavu byla vypsaná tučná odměna. Proto po něm začnou jít gangsteři ze všech kontinentů. První trailer se však po uveřejnění nového jeví jen jako takový vlažný rozjezd. Nyní se už dočkáme více akce, honiček v autě, nebo pro Wicka tolik specifických soubojů na veřejných prostranstvích, která často po jeho odchodu populačně značně prořídnou.

Natáčení snímku John Wick se s trochou nadsázky pomalu transformuje ve sraz bývalého hereckého týmu Matrixu. Keanu Reeves se po letech opět potká na plátně se svým kolegou Laurencem Fishburnem, kromě něj se na natáčení legendární trilogie podíleli i Chad Stahelski a David Leitch, původně Reevesovi dubléři. Leicht už však na produkci sequelu Johna Wicka nespolupracuje, na rozdíl od Stahelskiho, který zůstal na pozici režiséra. Kromě Fishburna se ve snímku objeví Ian McShane, Ruby Rose, Peter Stormare nebo Lance Reddick. Druhý John Wick bude mít premiéru v únoru příštího roku a slibuje nám, že všechny zabije.