Trailer #1: Transformers: Poslední rytíř (2017) – Michael Bay, roboti a král Artuš

Série Transformers zdaleka neřekla poslední slovo. Pětka s podtitulem Poslední rytíř je na programu příští rok v létě, už teď se ale můžete pokochat prvními záběry. Trailer láká na vymazlený vizuál, známé tváře a roboty, kteří si mají pořád co vyřizovat. Přijde tentokrát Michael Bay s něčím neokoukaným?

Transformers jsou stále velmi žádaným zbožím. Po kvalitativní stránce sice díl od dílu strádají, nicméně v kinech se jim daří náramně. Například taková čtvrtá část – Transformers: Zánik, je možná nejslabším článkem Bayovy tvorby, překonání miliardové hranice tržeb ale mluví za vše.

Trailery k Transformers byly oku lahodící snad vždycky. A ani tentokrát nepřijdeme o porci dokonalé práce trikařů a klasických trademarků Baye. Ať už ale Poslední rytíř dopadne jakkoliv, fanoušci si zřejmě opět přijdou na své. Pokud jim to bude málo, mohou se začít těšit na spin-off oblíbeného Bumblebeeho.

Transformers: Poslední rytíř má premiéru 22. června 2017. V režii Michaela Baye se představí Mark Wahlberg, Anthony Hopkins, Peter Cullen, Isabela Moner, Stanley Tucci, John Turturro, Josh Duhamel, Tyrese Gibson a další.