Trailer #1: Sleight (2017) – Boj pouličního kouzelníka

Snímek o mladém pouličním kouzelníkovi měl premiéru už v lednu letošního roku na festivalu Sundance. Až teď mohou první jeho první upoutávku zhlédnout i ostatní diváci.

Jacob Latimore, vycházející hollywoodská hvězda, se v dramatu Sleight představí v roli středoškoláka Boa. Bo je sice nadějný student, jednoho dne se ale stane jediným opatrovatelem své mladší sestry Tiny. Z toho důvodu se vzdá svých snů o studiu na vysoké škole a rozhodne se věnovat magii. Jako pouliční kouzelník ohromí publikum, ale jeho finanční potíže přetrvávají. Proto využije své schopnosti k prodeji drog pro místního drogového dealera Angela. Když se zamiluje do Holly a s drogovým byznysem chce skoncovat, Angelo začne ohrožovat to nejcennější, co má – jeho rodinu. Bo se tak musí spolehnout na své kouzelnické dovednosti a geniální mysl, aby ji zachránil.

Sleight je prvním celovečerním snímkem režiséra J. D. Dillarda. V minulosti však zrežíroval několik krátkých filmů a pracoval i na blockbusteru Star Wars: Síla se probouzí. Kromě Latimora se v hlavních rolích objeví Storm Reid, Dule Hill, Seychelle Gabriel.

Film společnosti MTV vstoupí do kin až 7. dubna příštího roku, na krátký trailer se ale můžete podívat už teď.