Místo X-Menů přijde trilogie New Mutants

Režisér Josh Boone má na kontě zatím pouze dva filmy. V poslední době se jeho jméno ale objevilo hned u několika plánovaných snímků. Podle nejnovějších informací se podepíše i pod filmovou adaptaci komiksu New Mutants.

Film vycházející z úspěšného komiksu by se měl začít natáčet v květnu, takže už je jen otázkou času, kdy se fanoušci dozví více informací. New Mutants jsou spin-offem legendární série X-Men. Zatím Josh Boone poskytl interview serveru Creative Screenwriting a svěřil se, že New Mutants by měly být trilogií. Zaujala ho také postava zloducha Demona Beara, který by se měl ve snímku dočkat vetší pozornosti.

„Poté, co jsem dodělal The Fault in Our Stars, udělali jsme pro Fox komiksovou knihu. Ta je provedla celou trilogií, jak by měla vypadat. Použili jsme na to program Comic Life, který spojil všechny obrázky, co jsme v sérii milovali, dohromady a vytvořil tak návrh filmu, jaký chceme udělat,“ řekl Boone v rozhovoru.

Boone zatím zrežíroval pouze dva romantické snímky – Stuck in Love a The Fault in Our Stars (Hvězdy nám nepřály). Ty se sice dočkaly poměrně kladného hodnocení, New Mutants pro něj bude velkou, hlavně žánrovou, změnou. Jak se s touhle výzvou americký tvůrce popasuje, teprve zjistíme.