Vlastní spin-off Harley Quinn má scénáristu

O tom, že oblíbená Harley Quinn dostane od Warner Bros. a DC vlastní spin-off, jsme vás informovali už před premiérou Sebevražedného oddílu. Společnosti podílející se na připravované komiksovce nyní zveřejnili jméno, které bude podepsané pod scénářem.

Vzhledem k tomu, že Harley Quinn je nejspíš nejoblíbenější postavou antihrdinského Sebevražedného oddílu (a údajně čtvrtá nejoblíbenější z dílny DC vůbec), není žádným překvapením, že její spin-off je nyní jak pro Warner Bros., tak pro DC vysoko na žebříčku priorit. Nyní už i víme, kdo bude zodpovědný za scénář.

O dialogy a spoustu dalšího se postará Christina Hodson, která tak posílí ženskou stránku tvůrčího týmu. Její jméno vám dost možná zatím nic neříká, ale zanedlouho pravděpodobně bude. V prosinci má do kin vstoupit thriller V pasti s Naomi Watts a Jacobem Tremblay, scénáristčin celovečerní debut. Na příští rok je pak plánován erotický thriller Unforgettable s Katherine Heigl a Rosario Dawson, její další dílo.

Kromě Harley Quinn (opět s tváří miláčka davů Margot Robbie) se v chystaném filmu můžeme těšit i například na Batgirl, Poison Ivy nebo celé Birds of Prey. Mimo té herecké by se Margot Robbie měla zhostit i producentské role.

Zatím bohužel nejsou žádné informace o tom, kdy se Harley a ostatních dočkáme v kinech.