Trailer #1: Inkarnace (2016) – Chlapec posedlý démonem

Prosincový horor Inkarnace na první pohled nepřináší nic nového. Laciné lekačky z traileru tomu taky moc nepomáhají, a tak divákovi nezbývá než doufat, že novinka z dílny producentů Insidious nebo Paranormal Activity nakonec příjemné překvapí.

Dr. Seth Ember (Aaron Eckhart) má jedinečnou schopnost, kterou uplatňuje při léčbě posedlých osob. Umí totiž přímo vstoupit do jejich mysli a v ní přímo čelit zlu způsobující pomatení jejich mysli. A jeho chvíle a největší výzva přichází, když malého kluka posedne arcidémon a veškerá dosavadní snaha klasických exorcistů selhává. Ale Emberův protivník je silnější než čekal a tak musí nasadit veškeré své schopnosti a možná i svůj život, aby přemohl démona a chlapce i sebe zachránil. Při boji se zlem totiž Embera pronásleduje nejen démon, ale i jeho vlastní, děsivá minulost.

Horor Inkarnace natočil Brad Peyton, režisér katastrofického snímku San Andreas. V hlavních rolích se představí Carice van Houten, Aaron Eckhart, Catalina Sandino Moreno, Karolina Wydra, Keir O’Donnell, David Mazouz a další. Premiéra již 15. prosince.