Trailer #1: Gifted (2017) – Chris Evans v roli pěstouna geniálního dítěte

Není snadné vychovávat dítě sám, ale situace se dokáže ještě více zkomplikovat, když se okolí dozví, že se jedná o intelektuálně velmi nadanou osobu. Chris Evans odhazuje štít a kostým Kapitána Ameriky a v prvním traileru k filmu Gifted se vrhá do emočního dramatu, v němž musí bojovat o svou neteř, kterou má v opatrovnictví.

Frank (Chris Evans) se stará o svou mladičkou neteř Mary (Mckenna Grace), ale zjišťuje, že učení doma už jí nestačí. Když však začne dívka navštěvovat školu, ihned vyjde najevo, že je malým géniem. Učitelka Bonnie (Jenny Slate) na to Franka upozorní, ale netuší, jaký humbuk tím způsobí. Do výchovy začne mluvit Maryina babička, která chce dívčinu inteligenci patřičně využít na úkor bezstarostného dětství. Tomu se Frank ale snaží všemožně zabránit, což však vede jen k vyostření sporům, které vyústí v soudní tahanice o péči geniální Mary. Ta si je sice vědoma své přednosti, ale ničí ji vidina ztráty milované otcovské figury v jejím životě.

Režisérem snímku Gifted je Marc Webb, který by si nejspíš kinematograficky potřeboval trošičku napravit reputaci po svém posledním filmu Amazing Spider-Man 2. Očekávaná premiéra ve Spojených státech je v dubnu příštího roku a pro tuzemská zatím datum není známo.