Olivia Munn si to rozdá s Predátorem

Hvězda posledních X-Menů se připojí k partě, která půjde po krku novému Predátorovi.

Pokračování klasické akční série zatím stíhá jeden problém za druhým. Z hlavních rolí postupně vypadly takové osobnosti jako James Franco či Benicio Del Toro a dlouho odkládaný projekt nakonec zlákal dvě jiné, ale o nic méně zajímavé mladé hvězdičky.

Účast Boyda Holbrooka (Narcos, padouch v nadcházejícím Wolverinovi) byla oznámena už před nějakým časem a nyní v rámci genderové spravedlnosti došlo i na dívčí obsazení. Neohroženou drsňačku si zahraje sympaťanda Olivia Munn. Ta prorazila jako Psylocke alias nejspořeji oděný mutant z posledních X-Menů, kde dokázala, že řezat protivníky hlava nehlava jí nedělá žádný problém.

6881343-olivia-munn

Zajímavostí je, že se původně hlásila o roli v Deadpoolovi, ale tam jí flek vyfoukla Morena Baccarin. Munn však pokračuje ve výběru zajímavých rolí a myslím si, že v Predátorovi by mohla být i něco víc, než jen hezkou tvářičkou na plakáty.

Očekávaný akční snímek v režii Shanea Blacka (Iron Man 3, Správní chlapi) vtrhne do kin v únoru 2018. Půjde o volné pokračování původní série započatou v roce 1987 snímkem režiséra Johna McTiernana.