Kdo natočí remake Amerického vlkodlaka v Londýně?

Předělávka původního filmu z roku 1981, v originále nesoucího název An American Werewolf in London skutečně v budoucnu zamíří na plátna kin. Deadline začátkem listopadu potvrdil zvěsti, které v srpnu vynesl na světlo světa scénárista Max Landis na svém Twitteru. Zrovna ten se totiž se má zhostit jak režie, tak i scénáře remaku…

Celkem zajímavé navíc je, že Max Landis je synem Johna Landise, který byl režisérem právě původního snímku. Nový Americký vlkodlak tak zůstane „v rodině.“ Landis mladší uvedl, že American Werewolf je jediným filmem, který by po svém otci chtěl nově zpracovat. A to tedy nakonec i udělá. Původní film byl oceněn Oscarem za Makeup. Producenty projektu jsou mimo jiné David Alpert a Robert Kirkman (Walking Dead), či Todd Garner.

max-landis_612x380

Max Landis na postu režiséra debutoval celovečerní komedií Me Him Her, je také autorem scénáře k povedené Kronice (kterou režíroval Josh Trank, stojící za propadlou Fantastickou čtyřkou), či vtipné akční jednohubce Pan Dokonalý, nebo také k chystanému fantasy Bright vznikajícímu pod taktovkou Davida Ayera (Sebevražedný oddíl). Jak se talentovaný mladý tvůrce popasuje s hororovou romantickou komedií, je prozatím otevřenou otázkou. Ta bude pochopitelně nad hlavou jeho a dalších členů štábu viset až do doby, kdy bude počin, vznikající pod dohledem studia Universal Pictures uveden v kinech. Těšíte se na remake hororové klasiky, nebo jste obecně vůči předělávkám skeptičtí? Podělte se s námi v komentářích či v novém vlákně diskuzí.