VIDEO: Kompletní DiCapriův dokument Je s námi konec?

Kanál National Geographic přináší další pohled na klimatické změny. Nový dokument Je s námi konec? s Leonardem DiCapriem jakožto ústřední postavou je nyní k dispozici online a jde o strhující podívanou. Přesvědčte se sami.

Režisér Fisher Stevens spojil své jméno s novým projektem National Geographic. V dokumentu Je s námi konec? řeší spolu s Leonardem DiCapriem otázku klimatických změn, globálního oteplování a všeho s tím spojeného. Oscarový herec se jeví jako nejlepší možná volba pro projekt tohoto typu. Sám se o řešené téma intenzivně zajímá, navíc působí jako posel míru při OSN se specializací na klimatické změny.

V hodinu a půl dlouhém snímku se zaobírá alarmujícími změnami podnebí a jejich důsledky na životní prostředí. Zamýšlí se nad možnými řešeními situace a způsoby, jak předejít fatálním dopadům v budoucnosti. Co může společnost udělat, jak může pomoct? Jak zabránit vymírání ohrožených druhů a dalšímu?

Pořad obsahuje rozhovory s předními osobnostmi, jakými jsou ku příkladu současný papež František, herec a producent Elon Musk, Barack Obama nebo Bill Clinton.

Verze s českým dabingem:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=397&v=j45aTanc9yo