Deadpool 2: Režisér Daredevila jako náhrada za Tima Millera?

V Hollywoodu se snad momentálně neřeší nic jiného, než budoucnost Deadpoola. Jeho pokračování totiž nenatočí Tim Miller, který se vzdal projektu po tvůrčích neshodách s Ryanem Reynoldsem. Následoval odchod i skladatele Toma Holkenborga (Junkie XL). Kdo tedy nahradí talentovaného Tima Millera na režisérském postu? Možná další supertalent.

Kolem Deadpoola 2 krouží nejen tvůrce akčňáku Johna Wicka, u Foxů je podle všeho ve hře i tvůrce, režisér a scénárista výborného seriálového Daredevila, Drew Goddard. Studio sice ještě žádné oficiální prohlášení kolem nového režiséra neprovedlo, volba by to ale byla nesmírně zajímavá. Drew Goddard totiž patří k největším talentům, kteří se v americkém filmu momentálně pohybují. Jen řekněte, že si druhého Deadpoola neumíte představit v rukách režiséra Chaty v horách a scénáristy Daredevila či Marťana.

Natáčení Deadpoola 2 mělo začít v lednu příštího roku ve Vancouveru. Webová stránka What’s Filming, která již podle názvu informuje, které projekty dostávají zelenou, dokonce tuto zprávu potvrdila. Filmový server Collider ale následně vydal článek, že tomu tak rozhodně nebude a produkce Deadpoola 2 nabere zpoždění.