VIDEO: Nalaďte se na Loganův trailer

Hugh Jackman oznamuje příchod prvního traileru pro třetí Wolverinovu sólovku. Ta ponese název Logan a první záběry z ní uvidíme už dnes. Na rozehřátí tu prozatím máme kraťoučký teaser, ve kterém Logan vysvětluje, co je zač. A postačí si se statickým záběrem a jedním souvětím.

Abychom si to čekání na trailer trošku zpříjemnili, přidáváme i galerii dosud vydaných fotek z filmu. Ty jsou černobílé a představují vesměs všechny hlavní tváře.

Hugh Jackman si Wolverina zahrál hned devětkrát. V Loganovi to bude naposled, stejně tak se Sir Patrick Stewart rozloučí s Profesorem X. Snímek by měl vycházet z výborné komiksové předlohy Old Man Logan, a do kin bude uveden jako mládeži nepřístupný po velkém úspěchu parťáka Deadpoola.

Otázkou zůstává, zda-li režisér James Mangold nechystá jedno velké překvapení. Ani bychom se vlastně nedivili, kdy šel snímek do kin v černo-bílé verzi. Propagační fotky by tomu odpovídaly, stejné barevné rozpětí pak najdeme i v teaseru z Twitteru Hugha Jackmana. Odpověď by měl přinést dnešní trailer.

Logan má premiéru na začátku března 2017. V režii Jamese Mangolda se představí Hugh Jackman, Patrick Stewart, Boyd Holbrook, Stephen Merchant, Richard E. Grant, Eriq La Salle, Elise Neal a další.