Trailer #1: Strážci vesmíru (2017) – Pět středoškoláků zachraňuje svět

Lionsgate zveřejnil teaser trailer k snímku Strážci vesmíru (Power Rangers). Upoutávka k třetímu celovečernímu filmu spadajícímu pod stejnojmennou franšízu láká na celkem akční a působivou podívanou a zajímavé, jak kladné tak záporné, hrdiny.

Pět středoškoláků. Běžní teenageři s obvyklými zájmy i potížemi. Jenže to všechno se změní, když zjistí, že jejich město, ve kterém dosud všichni obyvatelé poklidně žili jeden vedle druhého, a celý okolní svět stojí před mimozemskou hrozbou. Pětice záhy objeví, že oni jsou ti vyvolení a jediní, kteří můžou ohrožení čelit a planetu zachránit. To ale nemají šanci zvládnout, pokud se nespřátelí, nepřekonají své osobní problémy a nestane se z nich skutečný tým. Ideálně dřív, než bude pozdě.

Film byl natočen pod taktovkou Deana Israelite (např. Projekt minulost z roku 2012). Produkce se ujal m.j. Haim Saban, tvůrce celé Power Rangers franšízy. V rolích Rangers se představí Naomi Scott, Becky G., Ludi Lin, RJ Cyler a Dacre Montgomery, jako Zordon pak Bryan Cranston. A proti nim, tedy na stranu těch špatných, se postaví Elizabeth Banks. Premiéra v našich kinech je zatím plánována na 6.4.2017.