Trailer #1: Lék na život (2017) – Ne úplně typické lázně

Společnosti 20th Century Fox a New Regency uveřejnily první trailer k jejich chystanému projektu, nejnovějšímu filmu režiséra a vizionáře Gore Verbinského, Lék na život.

Mladý a ambiciózní zaměstnanec je poslán, aby ze zdánlivě idylického, leč velmi mysteriózního wellness centra na odlehlém místě švýcarských Alp vyzvedl ředitele společnosti, pro kterou pracuje. Nedlouho po příjezdu pojme mladík podezření, že zázračné lázeňské kůry nejsou tím, čím se zdají být. Zatímco odhaluje místní děsivá tajemství, jeho zdravý rozum je testován. Obzvlášť když je diagnostikován se stejnou podivnou nemocí, která tam drží všechny klienty. A všichni touží po léku…

Režisér snímku Gore Verbinski je znám například pro svůj podíl na prvních třech filmech o kapitánu Jacku Sparowovi. Kromě toho je jeho jméno spojeno i s kultovním hororem Kruh, animovaným westernem Rango nebo westernem Osamělý jezdec. Scénáře se ujal Justin Haythe, který je zodpovědný za poslední zmiňované dílo či Nouzový východ a v hlavní roli se představí Dane DeHaan. Vedle něj ve filmu uvidíme Jasona Isaaca nebo Miu Goth.

Česká premiéra je zatím plánována na 16. února 2017.