Trailer #2: Resident Evil: Poslední kapitola (2017) – Finální, nabušená upoutávka

Pravděpodobně závěrečný díl dlouhé a fanoušky oblíbené série, odvozené od legendárních videoher se každým dnem ocitá blíže cíli své cesty. Tou jsou nejen kina, ale i finální rozuzlení v již sedmé části, navazující na události předchozího snímku, nazvaného Resident Evil: Odveta. Kam se tedy v epické finální kapitole dlouhého příběhu podíváme?

Jednoduše tam, kde to všechno začalo. Hlavní hrdinka Alice se musí vrátit do podzemního komplexu Hive v Raccoon City. Tam totiž Umbrella Corporation shromažďuje své síly a chystá konečný útok proti posledním zbytkům lidské populace. Proti těm, kterým se apokalypsu dosud podařilo přežít. Trailer je plný mutantů, kolizní i přestřelkové akce a hutné postapokalyptické, Mad Maxem říznuté atmosféry, díky níž to vypadá, že se je opravdu nač těšit!

V Resident Evil: Poslední kapitola se krom Milly Jovovich opět objeví Iain Glen, dále Shawn Roberts, Ali Larter, Sienna Guillory, Wentworth Miller, Urb Johann, Bingbing Li, Spencer Locke, Joon-ki Lee, William Levy, Lee Raviv, Fraser James, Ruby Rose a další. Snímek jde do kin už 26. ledna!