Trailer #2: Kong: Ostrov lebek (2017) – Kratší japonská upoutávka

Vzkříšení King Konga dostalo trailer na letošním Comic-Conu. O projektu jsme tedy poměrně dlouho nic nového neslyšelo. Teď ale na internetu udeřil japonský teaser, nicméně nepřináší nic, co bychom už neviděli v létě. I tak slibuje vizuálně podmanivý zážitek.

Král opic se vrátí na filmová plátna ve velkém stylu. Ostrov lebek totiž představí dosud největšího King Konga, jakého lidské oko spatřilo. Uvádí se, že od poslední adaptace Petera Jacksona z roku 2005, obří primát nabral dvojnásobný objem. Crossover s Godzillou tak stále nemá jednoznačného vítěze.

Kong: Ostrov lebek sleduje skupinu biologických průzkumníků, která se vydává na tajuplný a nebezpečný ostrov, domov King Konga. Z jednoduché mise se ale stává bitva o holý život. Je však veliká stvůra tím největším nebezpečím na Ostrově lebek?

V hlavních rolích snímku Kong: Ostrov jebek se představí Tom Hiddleston, Brie Larson, Corey Hawkins, Samuel L. Jackson nebo John Goodman. Režie se ujal prozatím neznámý Jordan Vogt-Roberts. Film bude u nás v kinech od 9. března 2017.