Speciální soutěž o DVD a Blu-ray kolekci Alenky v říši divů

Máme pro vás bezva soutěž o kolekci Alenky v říši divů, ale i pár drobnůstek navíc – tematický diář a kalendář pro rok 2017.

Soutěž o

Alenka v říši divů
Sklouzněte se s Alenkou dolů králičí norou vstříc fantastickému dobrodružství Walt Disney Pictures a Tima Burtona. Svůdná a magická Alenka v říši divů je fantastickou novou variací jednoho z nejmilovnějších příběhů všech dob. Dnes už devatenáctiletá Alenka se vrací do podivuhodného světa, který poprvé navštívila jako dítě, a vydává se na cestu, která jí poodhalí její osud. Tato říše divů je podivnější, než byste si dokázali představit, a nepodobá se ničemu, co jste kdy viděli. Neobyčejné postavy, které jste si zamilovali, ožívají v podobě báječnější a barvitější než kdy předtím. Čeká vás potrhlý Kloboučník (Johnny Depp), Bílá královna (Anne Hathaway), Srdcová královna (Helena Bonham Carter), Bílý králík (Michael Sheen) a další. Především ale úžasný filmový zážitek – Alenka v říši divů je neuvěřitelnou pastvou pro oči, uši a srdce, která strhne malé i velké diváky.

Alenka v říši divů: Za zrcadlem
Studio Disney vás společně s Alenkou (Mia Wasikowska) zve na výpravu za kouzelné zrcadlo. Alenku čeká nebezpečná cesta, během které musí zachránit potrhlého Kloboučníka (Johnny Depp) dřív, než jí vyprší všechen čas. Alenka v říši divů: Za zrcadlem je povzbudivé dobrodružství, které oslavuje sílu odpuštění a rodinných a přátelských pout.

Soutěžní bonus

Soutěžní otázka

Tim Burton režíroval první díl tohoto pohádkového světa. Ujal se i jeho pokračování?

a) Ano
b) Ne

1. Musíte být fanoušky naší stránky na Facebooku.
2. Své odpovědi zasílejte na soutez@nafilmu.cz
3. Do předmětu uveďte: DVD kolekce Alenka / BD kolekce Alenka / Bonus Alenka
Soutěž končí 12. října, den poté vylosujeme šest výherců.

CENY DO SOUTĚŽE VĚNOVALI MAGIC BOX A PRESCO A JE URČENA POUZE PRO OBČANY ČR.