Trailer #1: Padesát odstínů temnoty (2017) – Druhý díl Popelky pro dospělé

Fanoušci pohádky pro dospělé o tom, jak neviditelná dívka ke štěstí a pohlednému miliardáři přišla, mohou spustit fanfáry. Universal Pictures totiž vydaly první trailer k očekávanému, ale i zatracovanému pokračování Padesáti odstínů šedi.

Zdá se, že ani Padesát odstínů temnoty nevystoupí z vyjetých kolejí. I poté, co Anastasia Steele (Dakota Johnson) na konci předchozího dílu Christiana Greye (Jamie Dornan) opustila a začala se věnovat své novinářské kariéře, na ni nemůže zbohatlík s podivnými sexuálními choutkami zapomenout. Když přijde s novou představou, jak by měl jejich vztah vypadal, nedokáže odolat ani Anastasia.

„Tentokrát žádná pravidla, žádné tresty a už vůbec žádná tajemství,“ tvrdí Dakota Johnson v jednom ze záběrů traileru.

Jenže takhle jednoduché to přesto nebude. Christian se musí vyrovnat se svými psychickými problémy a vnitřními démony a Ana čelí nenávisti a hněvu Greyových bývalých žen a milenek. A nejspíš bude muset učinit to nejdůležitější rozhodnutí svého života.

Snímek vycházející ze stejnojmenného románu E. L. James rozhodně žádného Oscara nezíská, své diváky, si však najde. Padesát odstínů temnoty do kin vstoupí 10. února příštího roku a můžeme jen hádat, zda bude stejně úspěšný jako díl předchozí.