Atmofest 2016 v Premiere Cinemas

Ve dnech 8. – 14. 9. zaburácí opět v multiplexech Premiere Cinemas v Praze a Olomouci revoluční prostorový zvuk DOLBY ATMOS.

29. 8., Premiere Cinemas OC Park Hostivař, Praha. Multiplexy Premiere Cinemas pořádají tradiční ATMOSFEST, festival, který divákům nabídne největší filmové hity letošního roku v revolučním prostorovém zvuku DOLBY ATMOS. “ATMOSFEST pořádáme každoročně proto, aby se diváci mohli vrátit k filmovým hitům v tomto úžasném revolučním prostorovém zvuku, které během roku nestihli. Nabízíme je za výhodnější cenu 129 kč a pro držitele Premiere Movie Card pak za 109 Kč.” říká Ing David Horáček, ředitel Premiere Cinemas a pořadatel ATMOSFESTU.

rozšířená verze batman v superman

V rámci festivalu uvedeme letošní hity: Revenant – Zmrtvýchvstání, Deadpool, X-Men: Apokalypsa, Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti, Warcraft: První střet, Marťan a Sebevražedný oddíl.

DOLBY ATMOS je 3D zvukový systém, který kombinuje základní nahrávku v Dolby Surround 7.1 s přidanými objektovými zvukovými efekty. Ty se mohou díky celé síti reprosoustav rozmístěných po bočních stěnách kinosálu a také ve dvou řadách na stropě, ozývat z nejrůznějších míst sálu a různě se i pohybovat. V jednom okamžiku tak může současně zaznít z různých stran až 128 zvukových efektů.

Oba Multiplexy Premiere Cinemas v Praze Hostivaři a v Olomouci jsou prvními instalacemi tohoto unikátního prostorového zvukového systému v České republice.