S Magic Boxem jsme připravili speciální letní soutěž. Ve hře jsou filmy Batman v Superman, Půlnoční dítě a Divergence: Aliance.

batman-vs-superman-usvit-spravedlnosti_3D-O


Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti

Dva titáni Batman/Bruce Wayne (Ben Affleck) a Superman/Clark Kent (Henry Cavill) se utkají v nejočekávanějším souboji naší doby. V době, kdy svět řeší otázku, jakého hrdinu skutečně potřebuje, se impozantní strážce spravedlnosti z Gothamu v obavách z naprosto nekontrolované moci bezmála božského superhrdiny střetává s respektovaným spasitelem Metropolisu. Jenže zatímco mezi sebou Batman a Superman válčí, vynořuje se nové nebezpečí, které se může stát hrozbou pro celé lidstvo.

Soutěžní otázka

Jedná se o návazné pokračování snímku Temný rytíř povstal?

a) Ano
b) Ne

Své odpovědi zasílejte na soutez@nafilmu.cz | DVD Batman v Superman.
Soutěž končí 10. srpna, den poté vylosujeme tři výherce.

pulnocni-dite_3D-O

Půlnoční dítě

Royův nejmladší syn Alton má nadpřirozené schopnosti, kvůli kterým se stane cílem náboženských fanatiků. Jedné noci se ti dva musí dát na útěk a zatímco honička postupně přerůstá v celostátní štvanici za účasti nejvyšších vládních vrstev, Roy dává vsázku všechno, co má, jen aby odhalil Altonovo životní poslání… ať už je jakékoli. V provokativním snímku, v němž se prolíná nadpřirozeno s hlubokým lidstvím, zkoumá uznávaný scenárista a režisér Jeff Nichols otázky víry a pouta lásky a důvěry.

Soutěžní otázka

Byl snímek Půlnoční dítě uveden do českých kin?

a) Ano
b) Ne

Své odpovědi zasílejte na soutez@nafilmu.cz | DVD Půlnoční dítě.
Soutěž končí 11. srpna, den poté vylosujeme tři výherce.

serie-divergence-aliance_3D-O

 Série Divergence: Aliance

Třetí část série Divergence zavede Tris (Shailene Woodley) a Čtyřku (Theo James) do zcela nového světa, nebezpečnějšího než kdy předtím.
Po šokujícím odhalení z předchozího dílu vedou Tris s Čtyřkou skupinku rebelů v odvážném útěku přes zeď, která obepíná Chicago. Jakmile jsou však venku, musí přehodnotit všechno, co si doposud mysleli a rychle se rozhodnout, komu se dá věřit. Za zdmi Chicaga se totiž schyluje k bitvě, která může ohrozit osud celého lidstva. Tris v sobě musí objevit velkou odvahu a obětavost, aby udělala, co považuje za správné.

Soutěžní otázka

Je pravda, že poslední snímek série Divergence nebude uveden do kin?

a) Ano
b) Ne

Své odpovědi zasílejte na soutez@nafilmu.cz | DVD Série Divergence: Aliance.
Soutěž končí 12. srpna, den poté vylosujeme tři výherce.

CENY DO SOUTĚŽE VĚNOVAL MAGIC BOX A JE URČENA POUZE PRO OBČANY ČR.