Není tomu dávno, co jsme vás na Lovce: Zimní válku, Orla Eddieho a německou komedii Už je tady zas zvali do kin. Teď si o všechny tři tituly zahrajeme, rozdáváme je totiž na DVD a Blu-ray.

Lovec: Zimní válka

Pokud milujete pohádku o Sněhurce, zamilujete si i příběh, který jí předcházel. Chris Hemsworth a držitelka Oscara® Charlize Theron* se vrací v hlavních rolích velkolepého dobrodružství Lovec: Zimní válka společně s novými postavami, které ztvárnily Emily Blunt a Jessica Chastain. Theron se představuje jako zlá královna Ravenna, která potrestá svou dobromyslnou sestru Freyu (Blunt) tím, že ji promění v Ledovou královnu a probudí v ní ohavné touhy, o kterých netušila, že v sobě skrývá. Zatímco válka mezi oběma královnami vrcholí, lovec Eric (Hemsworth) a jeho spolubojovnice Sara (Chastain) musí pomoci Freye porazit její sestru, jinak bude Ravennina krutovláda věčná.

Soutěžní otázka

Objeví se ve filmu i Kristen Stewart?

   a) ANO
b) NE

Své odpovědi zasílejte na soutez@nafilmu.cz | DVD/BD Lovec
Soutěž končí 5. září, den poté vylosujeme dva výherce.

Orel Eddie

Taron Egerton se představuje po boku na CENU AKADEMIE® nominovaného Hugha Jackmana v působivém a optimistickém příběhu podle skutečných událostí. Egerton ztvárnil Eddieho „Orla“ Edwardse, poněkud nezvyklého, ale odvážného britského skokana na lyžích, který nikdy nepřestal věřit ve své schopnosti, a to ani poté, co ho odepsal celý národ. Proto se s pomocí vzdorovitého charismatického kouče (Jackman) připravuje na zimní olympiádu v Calgary v roce 1988, kde si neodolatelný outsider Eddie svým nezapomenutelným výkonem získá srdce fanoušků po celém světě.

Soutěžní otázka

Natáčel se tento snímek i v České republice?

   a) ANO
b) NE

Své odpovědi zasílejte na soutez@nafilmu.cz | DVD/BD Orel Eddie
Soutěž končí 6. září, den poté vylosujeme dva výherce.

Už je tady zas

Co by se stalo, kdyby se Hitler v roce 1945 nezabil, ale záhadně se dostal do roku 2011? Tak o tom vypráví tento film, který je založen na knižním bestselleru „Er ist wieder da“, tedy „Už je tady zas“. Hitler se probudí v roce 2011 na louce, kde kdysi stál jeho bunkr. Netuší, co se stalo, začne objevovat moderní společnost a zjišťuje, jak to nakonec po válce dopadlo. Všimne si ho ale filmová producentka, která si myslí, že jde o skvělého imitátora a začne ho obsazovat do různých filmů, seriálů a do dalších rolí. Hitler se rychle stane hvězdou a naskytne se mu tak příležitost, jak šířit svoji ideologii.

Soutěžní otázka

Kdo stojí za samotnou režií tohoto snímku?

a) David Wnendt
b) Bora Dagtekin

Své odpovědi zasílejte na soutez@nafilmu.cz | DVD Už je tady zas
Soutěž končí 7. září, den poté vylosujeme dva výherce.

CENY DO SOUTĚŽE VĚNOVAL BONTONFILM A JE URČENA POUZE PRO OBČANY ČR.