Justice League Dark má zelenou! Známe jméno režiséra

O filmové adaptaci Justice League Dark se hovoří už celkem dlouho. S projektem byl nějakou chvíli spojován Guillermo del Toro (Pacific Rim), následně to vypadalo na pouhý animák. Nakonec tato temnější týmovka ze sešitů DC Comics dostává zelenou, oznámeno bylo i jméno režiséra.

Warneři rozjíždí svůj filmový vesmír mírně kostrbatě. Batman, Superman a Sebevražedný oddíl moc radosti neudělali a napravit reputaci tak budou muset Wonder Woman a Justice League. Velká očekávání jsou ale vkládána i do čerstvě oznámené Justice League Dark, která opět nabídne řadu zapamatování hodných postav.

Tou nejznámější je zřejmě John Constantine, kterého už můžete znát z filmu s Keanu Reevesem nebo televizního seriálu. Fanoušci znalí předlohy se mohou těšit třeba i na ducha Deadmana, čarodějku Zatannu nebo démona Etrigana.

Magazín Variety přišel s informací, že se projektu upsal Doug Liman (Na hraně zítřka). Ten ještě nedávno měl našlápnuto k natočení Gambita u Foxů, jenže projekt stále vázne a jeho premiéra je víceméně nejistá. O scénář Justice Leage Dark se postará Michael Gilio.