Video: Úžasné momenty z natáčení Rogue One: Star Wars Story

Přestože přetáčení scén z prequelu Rogue One: Star Wars Story vzbudilo v mnoha fanoušcích Hvězdných válek nepříjemné obavy, nové video ze zákulisí natáčení naznačuje, že se možná vůbec není důvod stresovat.

V rámci páteční události Star Wars Celebration, která se konala v Londýně, režisér Gareth Edwards společně s producentkou Kathleen Kennedy představil exkluzivní „sneak peek“ z natáčení Rouge One. Celá událost byla přenášena i na internetu a programu se zúčastnila i Felicity Jones, Mads Mikkelsen, Diego Luna nebo Forest Whitaker. Fanoušci tak měli možnost dozvědět se spoustu nových informací k filmu, například že v něm velmi pravděpodobně bude chybět proslulé intro: „A long time ago in a galaxy far, far away..“, což Edwards zdůvodnil tím, že jelikož se jedná o samostatný snímek, a proto je žádoucí se odlišit od celé série Hvězdných válek.

Režisér v diskuzi také potvrdil, že se ve filmu objeví Darth Vader, a dokonce jej namluví James Earl Jones. Videem se mihne i Lupita Nyong nebo Warwick Davis, který si ve Star Wars už v minulosti střihl role hned několika postav. Dočkáme se také odhalení dvou nových planet a Mads Mikkelsen odhalil, že jeho postava vědce Galena, který je otcem Jyn Erso, vytvoří něco tak úžasného a krásného, že to má potenciál změnit vesmír. Stále máme do prosincové premiéry čas hádat, co tím mohl Mikkelsen myslet, ale vše naznačuje, že Rogue One: Star Wars Story nebude pro fanoušky zklamáním.