Trailer #1: Proč právě on? (2016) – Bryan Cranston vs James Franco

Právě vyšly dva nové trailery na připravovanou komedii Proč právě on. A vy máte jedinečnou možnost zvolit si trailer s barvou, která je vašemu srdci nejmilejší. Vyberte si trailer v zeleném nebo červeném stylu a užijte si souboj Bryana Cranstona a Jamese Franca.

Na začátku příběhu se setkáváme s milujícím, ale přehnaně ochraňujícím otcem. O svátcích se seznámí s přítelem své dcery. A tím ožívá jeho noční můra – Laird. Přítel jeho dcery je sice velmi přátelský a bohatý, ale na druhou stranu sociálně velmi neobratný. Můžeme si tak užít zábavné soupeření dvou absolutně odlišných lidí.

V hlavních rolích se nám představí Bryan Cranston (Perníkový táta), James Franco (Machři a šprti) a Zoey Deutch (Nádherné bytosti). Režije se ujal John Hamurg, který se spolu s Ianem Haflerem podílel i na scénáři.

Pokud se vám bude spolupráce dvojice Cranston & Franco líbit, můžete si počkat i na film In Dubious Battle, ve kterém si herci zahrají po boku Roberta Duvalla, Eda Harrise, Vincenta D’Onofria, Dannyho McBrida a Seleny Gomez. Adaptace stejnojmenného románu se ujal samotný James Franco. Datum premiéry sice ještě není stanoveno, ale film by se měl objevit někdy na podzim.

Na konci roku se dočkáte i filmu Proč právě on. Zatím si vyberte svou verzi traileru a těšte se na premiéru na velkém plátně.