Trailer #1: Kong: Ostrov lebek (2017) – První pohled na legendárního opa

Peter Jackson si před 11 lety splnil sen a do kina poslal tříhodinovou poctu klasickému bijáku ze 30. let. Warner Brothers nedávno odhalilo plány s velkým opičákem i s legendární Godzillou, která se do kin vrátila před dvěma lety. Obě tyto ikonická monstra proti sobě stanou v roce 2020, přičemž příští rok se na velká plátna vrátí právě King Kong.

A vrátí se očividně ve velkém stylu. První ukázka na film Kong: Ostrov lebek je prosycený drsnou atmosférou s hororovým podtónem připomínající vietnamské peklo z filmů Olivera Stonea nebo legendární Apokalypsy. Hodně velkou zásluhu na celé ukázce má hudba, kamerové jízdy, sytý vizuál a vynikající práce se samotným Kongem, který se ukáže jen v náznacích. Logicky se nám odhalí až v některé z následujících ukázek anebo až ve výsledném filmu. Podobností s Godzillou (2014) je více než dost (audiovizuál, marketing). Trailer nás navnadil, a to nejen na samotný film, ale také na střet obou těchto monster.

V hlavní roli se představí Tom Hiddleston, Brie Larson, Corey Hawkins, Samuel L. Jackson nebo John Goodman. Režie se ujal prozatím neznámý Jordan Vogt-Roberts. Kong: Ostrov lebek bude u nás v kinech 9.3. 2017.