Trailer #1: Hands of Stone (2016) – Boxerské legendy se vrací do ringu

Epický příběh boxerské kariéry Roberta Durana míří do kin. O hlavní roli se postará Edgar Ramirez a v roli jeho trenéra se objeví Robert De Niro. V novém traileru můžeme zachytit první střípky jeho životní cesty.

V poslední době se boxerské filmy dostávají čím dál více do kurzu. Každý jistě slyšel o Rockym, jehož loňský film Creed slavil velký úspěch. Tento rok bude ve znamení Roberta Durana, svého času velkého boxera. Jeho život se nyní dostane i na velké plátno.

Robert Duran započal svou kariéru v šestnácti letech, přesně v roce 1968. V padesáti letech se rozhodl pověsit boxerské rukavice na hřebík. V jeho životní cestě ho provázel trenér Ray Arcel (Robert De Niro), který vynesl Robertovu kariéru do nových výšin. Během životní dráhy získal titul WBC a to v zápase s Rayem Leonardem. Tento zápas stále patří mezi nejepičtější a nejslavnější zápasy v historii boxu, určitě se na něj můžeme těšit i v chystaném filmu. Díky své legendární kariéře byl Robert dokonce uveden do Boxerské síně slávy.

Hands of stone ale nebude jediný očekávaný boxerský film. Později v tomto roce se do kin přiřítí i film Bleed for This. Vypadá to, že životopisné filmy jsou teď velmi populární, protože i tato novinka bude patřit do zmíněného žánru. Zahraje si v ní Miles Teller, který ztvární slavného boxera Vinny Pazieznu. Můžeme se těšit především na jeho těžce vybojovaný návrat po strašlivé nehodě.

Milovníci boxerských a životopisných filmů se mají na co těšit. Zkoukněte tedy nový trailer a očekávejte další informace.