Hororová obdoba týmovek je na cestě

Vypadá to, že známe nového Frankensteina. Nebo spíše jeho monstrum. V současné době je jedním z hlavních kandidátů držitel Oscara Javier Bardem.

K hereckému týmu se připojí i Johnny Depp jako Neviditelný muž a Russel Crowe v roli Dr. Jekylla a Pana Hyda. Kdy se nám nový Frankenstein představí, prozatím není jasné.

Ale Frankensteinovo monstrum není to jediné, na které se můžeme těšit. Příští rok v červnu se dočkáme i nové Mumie. Režije se ujaj Alex Kurtzman. Už teď máte možnost podívat se na první fotografie z natáčení.

Hned po Mumii se k Univerzu Monster připojí právě zmiňovaný Frankenstein a půjde nejspíše o modernizací původního filmu Frankensteinova nevěsta. Datum premiéry je sice zahaleno tajemstvím, ale na internetu koluje 13. duben 2018 a 15. únor 2019. Ačkoliv jde zatím jen o dohady, jisté je že v roce 2018 slaví původní román Marry Shelley 200. výročí, proto by byl  tento rok jistě tou nejlepší volbou. Nebude se ale jednat jen o jeden sólový film, ale rovnou o celou hororovou sérii. V nově budovaném Univerzu nebude chybět ani reboot Vlkodlaka.

Hlavní myšlenkou projektu je představit klasická monstra modernímu publiku. Na všech filmech bude pracovat tvůrčí tým tvořený Alexem Kurtzmanem a Chrisem Morganem.

Nový kabátek bude klasikám určitě slušet. Doufejme, že tvůrčí tým dovede naše oblíbená monstra do kin co nejdříve.