Trailer #3: Fantastická zvířata a kde je najít (2016) – Čáry, kouzla a magie z Comic-Conu

Na Comic Conu v San Diegu se doslova roztrhl pytel s bezpočtem trailerů na ty nejočekávanější filmy nejen pro tento rok. Kouzelný svět J. K. Rowlingové tak nemohl zůstat pozadu a máme tudíž k dispozici v pořadí už třetí trailer na „prequel“ k sérii o Harrym Potterovi, odehrávající se pěkných pár dekád před ním. A že to bude čarokrásná podívaná!

Doposud vydané trailery zatím neprozradily nic zásadního, nyní se nám však dostává podstatně konkrétnějšího pohledu na řadu postav i potvůrek a tvorů, jež ve snímku uvidíme. Trailer má spád a každého ať už mudlu či čaroděje, jenž strávil část dětství, dospívání či již dospělost se světem čar a kouzel, musí zkrátka zahřát u srdce a patřičně navnadit. Navíc přestože odhaluje mnohé, o příběhu z něj stále, pokud nezapátráte na internetu, či konkrétně na stránce Pottermore, mnohé nevyzvíte.

Zda se tedy ve filmu, jenž se odehrává v USA, dostaneme do tamní severoamerické školy čar a kouzel (nazývá se Ilvermony) či jestli se setkáme s nějakou ze známých postav, nebo snad jestli uvidíme kupříkladu souboj Brumbála s Grindelwaldem, se možná dozvíme v případných dalších dílech, jež nás určitě v případě úspěchu filmu budou čekat. Celému sestřihu pak dodává na zajímavosti fakt, že se odehrává v běhu dvacátého století a poskytuje tak spolu s kouzly ještě dobovou atmosférou odlišnou, a přece podobnou tomu, co již tak důvěrně známe. David Yates se zkrátka nezapře a dobrodružství Mloka Scamandera (Eddie Redmayne), natočené dle původního scénáře J. K. Rowlingové, je zajisté ve více než dobrých rukou a je se nač těšit…

Fantastická zvířata a kde je najít vstoupí do kin 17. listopadu 2016. Krom již zmíněného Eddieho Redmayna si ve filmu zahráli Colin Farrell, Ron Perlman, Katherine Waterston, Alison Sudol, Dan Fogler, Ezra Miller a další.