Sbírka romantických komedií, sličná nájemná vražedkyně nebo remake francouzské akční pecky. Co z toho chcete vyhrát?

Martha (Anna Kendrick) se po bolestivém rozchodu setkává s mužem, který by mohl být tím pravým. Tedy jenom do momentu, než zjistí, že „Pan Pravý“ (Sam Rockwell) má jednu zásadní chybu – je to nájemný zabiják na útěku před kartelovým gangem, který ho zaměstnává. Než to však Martha zjistí, jsou už do sebe bezhlavě zamilovaní. Rozhodne se tak, že jediným řešením bude „Pana Dokonalého“ napravit… Jeho napravením je přesvědčená natolik, že pro vysněný vztah hodlá čelit i následkům v podobě útěku před zabijáckým gangem. Martha postupem času v sobě objeví skrytý talent, jak být užitečným parťákem svému vyvolenému zabijákovi. Ostatně přeci – pro lásku se někdy i vraždí…

Soutěž o 6 DVD

1. místo: Kolekce romantických komedií (1x)

1x

(K)lamač srdcí
Alex se svou sestrou provozuje společnost, která poskytuje vskutku „speciální“ služby: rozbíjí nefungující partnerské vztahy na objednávku!

Promiň, jsi ženatý
Rafinovanost žen nezná hranic. Dokážou dokonce oženit muže, aniž by o tom věděl!

Záměna
Kassie (Jennifer Aniston) je emancipovaná čtyřicítka se smyslem pro humor. Má kariéru, dobrého (byť poněkud neurotického a hypochondrického) kamaráda a sem tam nějakou známost.

2. místo: Doupě + Colombiana (1x)

Colombiana
Mladá dívka, která byla jako dítě svědkem vraždy svých rodičů, vyroste v chladnokrevného zabijáka. Ve dne pracuje pro svého strýce jako nájemný vrah a zbytek volného času věnuje pátrání po gangsterovi zodpovědném za smrt svých rodičů.

3. místo: Doupě (1x)

Doupě
Příběh vypráví o tajném agentovi, který se snaží najít zbraně hromadného ničení. Zbraně byly ukradeny z ghetta Doupěte. Tajný agent se s prosbou o pomoc obrací na Lina, jediného člověka, co zná tento rajón a nebojí se místních gangsterů.

Soutěžní otázka

Sam Rockwell si už jednoho profesionálního vraha zahrál, a to po boku George Clooneyho a Julie Roberts. V jakém filmu?

a) Podtrženo, sečteno

b) Američan

c) Milujte svého zabijáka (správná odpověď)

d) Iron Man 2

VÝHERCI:
Kateřina Čelechovská (Zlín)
Alena Kyptová (Jíloviště)
Miroslav Černý (Zbiroh)

Pan Dokonalý v českých kinech ve 2D od 14. července 2016 (znění: české titulky).