5 důvodů, proč jít na komedii Mike i Dave sháněj holku

S uvolněnou letní atmosférou míří do kin také bláznivá komedie Mike i Dave sháněj holku. Zac Efron a Adam DeVine v hlavních rolích v začátcích zabaví dost sami o sobě, a co teprve až toto duo doplní jejich něžnější protějšky. Kromě garantované zábavy přinášíme dalších pět důvodů, proč byste na film rozhodně měli zajít.

Motiv, co tu dlouho nebyl

Alespoň tedy nám kam až paměť sahá, nepamatujeme komedii s tak skvěle uhozeným motivem. Že v zábavných filmech vídáme dvojici blbečku, kteří pokazí, na co sáhnou, to už je stokrát znovu a znovu ohrávaná pohádka. Mike a Dave sháněj holku je ale unikátní v tom, že k této dvojici přidal dvojici jejich něžných protějšků, která více než na druhou umocňuje jakékoliv šílenosti, jaké by nás čekaly obvykle.

dva

Svatba tam, party sem

Do letního času se komedie skvěle hodí v tom, že diváky v kinech dozajista navnadí na kdejakou kulišárnu a akci, kterou by si po zhlédnutí filmu mohli sami uspořádat. Jenom v ukázce vidíme svatbu, party v baru a na pláži, vyjížďku na čtyřkolkách… když se to nepřežene jako v případě Zaca Efrona, Anny Kendrick, Adama DeVinea a Aubrey Plaza, mohl by být film i docela dobrou inspirací k tomu, jak strávit vlastní dovolenkové léto.

Temná strana života žen

Dvojice Anny Kendrick a Aubrey Plaza nejenže v klidu strčí do kapsy ujeté a šílené nápady a zážitky, které spolu mají Zac Efron a Adam DeVine. Poskytnou nám také upřímný náhled do toho, jak to může v ženském životě a spolubydlení dost často vypadat, takže vedle nich budou muži ještě vypadat jako úplná zlatíčka. Neumyté, nenasytné tráví čas u porno parodií, a to rozhodně nebude všechno.

dve

Oddech pro vás

Každému se čas od času přihodí nějaká směšná nehoda nebo trapas, někomu i častěji nežli je zdrávo. V porovnání se čtveřicí v Mike i Dave sháněj holku si ale většina z vás oddechne. Co se tak obvykle děje Mikeovi a Davevovi, do toho má každý pěkně daleko, a co teprve když se přidají Alice a Tatiana. To pak můžete celou hodinu a půl spokojeně sedět v sedačkách a sledovat v úplně jiném měřítku neštěstí někoho jiného.

Má to vůbec šanci na šťastný konec?

To je něco, co rozhodně chcete zjistit. Mike i Dave mají naráz smůly nadbytek, alespoň se ale chtějí změnit k lepšímu, aby své sestře Jeanie nezkazili její svatbu. Alice a Tatiana jsou ale úplně jiné, a chlapce chtějí svými výtržnostmi spíš upoutat. Dopadne tak svatba dobře a bez incidentu, nebo se to v komediálním stylu zkrátka a dobře podělá ve všem, v čem se to podělat může? Ta druhá možnost na vás beztak čeká v kině, a něco takového prošvihnout nechcete.