Trailer #2 Jack Reacher: Nevracej se (2016) – Tom Cruise v plnohodnotné upoutávce

Minulý týden nám první video představilo pár momentů z filmu a komentáře herců. Nyní se nám představí opravdový a dlouho očekávaný trailer.

Pod vedením režiséra Edwarda Zwicka (Poslední Samuraj) se vrací Tom Cruese jako hlavní postava filmu Jack Reacher: Never go back. Příběh je založený na osmnácté knize ze slavné série „Never go back“ spisovatele Lee Childa. Nejedná se tedy o přímé pokračování, jelikož první film se inspiroval knihou devátou. Na scénáři se podílel Richard Wenk (Equalizer), Marshall Herskovitz a Edward Zwick, kteří mají za sebou spolupráci při tvorbě scénáře u filmu Poslední Samuraj a Láska a jiné závislosti. Doufejme, že tímto pokračováním vznikne stejně slavná a úspěšná série, jako je ta knižní.

Po čtyřech letech se znovu setkáváme s Jakem Reacherem a vydáváme se na starou vojenskou základnu ve Virginii. Že tento návrat spustí řadu události, které povedou ke složitému vyšetřování, je nám více než jasné. Zabrousíme především do okolí New Orleans a Louisiany. Trailer nám slibuje i spostu akčních scén – skákání ze střech, demolici plotů a nějaký ten výbuch a samozřejmě spoustu záhad a nevyřešených případů.

Kromě Toma Cruise se můžeme těšit i na další herecké hvězdy – Coby Smulders, známá především ze seriálu Jak jsem poznal vaši matku a Avengers: Age of Ultron. Dále se nám představí Danika Yarosh (Hrdinové: Znovuzrození) nebo Robert Knepper (Hunger Games: Síla vzdoru, Útěk z vězení ) a další.

Jack Reacher: Never go back přichází do kin 20. řijna. Na bývalého vojenského vyšetřovatele si tedy musíme ještě chvíli počkat. Vychutnejme si alespoň nový trailer a ukraťme si tak čekání na říjnovou premiéru